Δράσεις

Μαθήτριά μας στη Βουλή των Εφήβων

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ουΛυκείου Ναυπάκτου, συγχαίρουν την μαθήτρια Κωνσταντίνα Λάμπου του Αθανασίου, της Α΄ Λυκείου του σχολείου μας, για την επιτυχία της να επιλεγεί ως μία από τους έξι
έφηβους βουλευτές, που θα αντιπροσωπεύσουν τους νέους του νομού μας στην ΚΓ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων.


Η σύνοδος θα λάβει χώρα στην αίθουσα της Βουλής των Ελλήνων, από τις 2 έως και τις 6 Ιουλίου 2018. Το φετινό θέμα, στο οποίο διαγωνίστηκαν μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης Λυκείου των Δημοσίων και Ιδιωτικών Λυκείων και ΕΠΑΛ της Ελλάδας, της Κύπρου και των Ελληνικών Λυκείων της αλλοδαπής, ήταν: «Ένα σχολείο να μας χωράει: κάνουμε like στην διαφορά». Η μαθήτρια του σχολείου μας ολοκλήρωσε επιτυχώς και τις πέντε φάσεις του διαγωνισμού. Η επιτυχία της Κωνσταντίνας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των ικανοτήτων της, αλλά και της ουσιαστικής δουλειάς που γίνεται στο σχολείο, με γνώμονα το «πάντα ψηλά, πάντα μπροστά», στα γράμματα, στον πολιτισμό, στην Ανθρωπιά.


Είμαστε σίγουροι ότι η έφηβη βουλευτής – μαθήτρια μας θα αντιπροσωπεύσει επάξια το 2ο ΓΕΛ Ναυπάκτου, τη Ναύπακτο και την Αιτωλοακαρνανία. Της ευχόμαστε να αποκομίσει τα καλύτερα από την συμμετοχή της σ ’αυτήν την γιορτή της διαφορετικότητας και της δημοκρατίας και να έχει πάντα επιτυχίες στη ζωή της.