Ανακοινώσεις Διαγωνισμοί Πολιτιστικά

«Πάντα μπροστά, πάντα ψηλά» το 2ο Λύκειο Ναυπάκτου

Ο μαθητής του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου Μπανιάς Σπύρος του Γεωργίου με το έργο «Εγκλωβισμένη Ψυχή» κέρδισε το 1 ο Βραβείο, στην κατηγορία ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ, για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στον 9 ο Διεθνή Διαγωνισμό για τον Ελληνισμό της Κύπρου με θέμα «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες», τον οποίο προκήρυξε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών. Υπεύθυνοι καθηγητές
του σχολείου ήταν οι φιλόλογοι Πιτσιάκκας Πέτρος (Διευθυντής) και Μαντζαβά Αντριάνα.
Ο διαγωνισμός, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχει ως στόχο να αποτελέσει εκπαιδευτική «γέφυρα» ανάμεσα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και να ενδυναμώσει τη συνεργασία και την επικοινωνία ανάμεσα σε όλες τις μαθητικές κοινότητες του Ελληνισμού.
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου συγχαίρουμε το Σπύρο για την επιτυχία του. Αφιέρωσε χρόνο και κόπο, δούλεψε με ζήλο και όρεξη και προσέγγισε το θέμα με ευαισθησία και έμπνευση. Η επιτυχία του μαθητή μας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι το 2ο Λύκειο Ναυπάκτου πορεύεται «πάντα μπροστά, πάντα ψηλά».

Εγκλωβισμένη ψυχή