Αθλητισμός Ανακοινώσεις

Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΫ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΕΛ – ΕΠΑΛ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024

Η ομάδα μας βόλεϋ (πετοσφαίρισης) μαθητριών, συνεχίζοντας τη νικηφόρα της πορεία στους αγώνες της Α΄ φάσης, επικράτησε και στον τρίτο κατά σειρά αγώνα με το ίδιο σκορ (2-0 σετ) της ομάδας του 2ου ΓΕΛ Αγρινίου, σήμερα Τετάρτη 28-2-2024, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου. Τερμάτισε έτσι πρώτη-αήττητη μεταξύ των Λυκείων της Δ.Δ.Ε. και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας στην Α΄ φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αθλητικών Αγώνων του Σχολικού Έτους 2023-2024.

Προκρίθηκε επομένως πανηγυρικά στους αγώνες της Β΄ φάσης των Πανελλήνιων Αγώνων Λυκείων στο ομαδικό άθλημα του βόλεϋ μαθητριών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Λυκείου μας συγχαίρουν ολόθερμα τις πρωταθλήτριες μαθήτριες της ομάδας βόλεϋμπολ (πετοσφαίρισης) για την κατάκτηση της πρώτης θέσης μεταξύ των Λυκείων της Δ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και τους προπονητές τους, καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Ζέρβα Ηλία – κ. Αντωνίου Βασιλική, και εύχεται ανάλογη συνέχεια των επιτυχιών τους στους αγώνες της Περιφέρειας. Μας κάνατε υπερήφανους για την αγωνιστικότητα και το αθλητικό ήθος που επιδείξατε στους τρεις αγώνες της Α΄ φάσης. Μπράβο σας!!!

IMG 4314
IMG 4179
IMG 4235